Лікар розповів, скільки волосин має випадати за день

0
Лікар розповів, скільки волосин має випадати за день
Випадіння волосся – це невід'ємна частина природного циклу його росту. Знання про те, скільки волосся може випасти за день, допомагає визначити чи відбуваються які-небудь аномалії у цьому процесі. Лікар швидкої допомоги Джо пояснює, що є нормальною кількістю випадіння волосся, та коли варто звернутися до фахівця за допомогою.

Про це пише ТСН.

За словами лікаря, у середньому людина втрачає від 50 до 100 волосків за день. Це є частиною природного циклу росту волосся, який включає фази росту, спокою та випадіння.

Проте, коли кількість волосків перевищує 200 на день, це може свідчити про потенційні проблеми зі здоров'ям волосся та шкіри голови.

Велика кількість випадіння волосся може бути спричинена різними факторами: стрес, хвороби шкіри голови, неправильне харчування та гормональні зміни.

Розуміння нормального випадіння волосся є важливою складовою здоров'я ваших волосся та шкіри голови. Тому важливо бути уважними до змін у кількості випадіння волосся та своєчасно звертатися за консультацією до дерматолога.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні