На Волинь «на щиті» привезуть військового, який помер на полігон

0
На Волинь «на щиті» привезуть військового, який помер на полігон
До Володимира прибуде траурний кортеж із померлим на рівненському полігоні воїном Ігорем Остапчуком, мешканцем села Заріччя.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Траурний кортеж прибуде увечері у вівторок, 19 березня.

Нагадаємо, 56-річний сержант, мешканець села Заріччя, у якого за плечима досвід дворічної служби в АТО, не вагаючись, став до лав ЗСУ у перший день повномасштабного вторгнення. Брав участь у визвольних боях на Київщині та Харківщині, де отримав важке поранення. Після одужання досвідченого артилериста Ігоря Остапчука призначили інструктором навчального батальйону на рівненському полігоні, де займався підготовкою військовослужбовців. У бійця залишилась мама, дружина та син.

Усі, хто захоче попрощатися та віддати останню шану Герою, матимуть змогу зробити це у Василівській церкві, де труна перебуватиме цілу ніч.

20 березня, о 13.00 там розпочнеться чин похорону, а звідти траурна процесія ненадовго вирушить до рідного дому захисника на вул. Озерну, 3а.

Просять о 13.45 сформувати коридор шани вулицями Василівською, Луцькою, Данила Галицького, Степана Бандери, а далі вже на Заріччі – вулицями Героїв Майдану, Стемковського та Озерною.

Поховають 56-річного сержанта на Шистівському кладовищі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні