«Готуйтеся, поки є час»: командир «Азову» заявив, що воювати будуть всі

3
«Готуйтеся, поки є час»: командир «Азову» заявив, що воювати будуть всі
Бойовим бригадам мають дозволити самостійно ловити ухилянтів, щоб пришвидшити мобілізацію.

Таку ідею висловив заступник командира бригади "Азов" Сергій Цісарук "Мольфар", пише УНІАН.

На його думку, бригадна рота розвідки за тиждень знайде сотню "добірних воїнів".

"Єдиний надійний спосіб пришвидшення мобілізації, це дозволити бойовим бригадам самостійно зайнятися цим питанням. Все просто, бригада отримує списки в ТЦК і сама займається пошуком ухилянтів. Бійці бригади значно більше зацікавлені в поповненні бригади, тому хабарі не допоможуть", - зазначив "Мольфар" у соціальній мережі X.

Він додав, що щотижня бригадна розвідка може знайти щонайменше сотню воїнів - "і це будуть не ті старі діди, яких зараз привозять, а добірні воїни, які весь цей час втікали від поранених ветеранів які служать в ТЦК".

Під твітом "Мольфара" з'явилося чимало гнівних коментарів щодо його ідеї. Втім, військовий відреагував на критику.

"Кількість коментарів під цим твітом - хороший приклад того як противник вкладається в тему мобілізації, памʼятайте про це коли читаєте щось в інтернеті. В "Азові" служать виключно добровольці, але воювати будуть всі, тому готуйтеся поки є час, коли нас не стане готуватися буде пізно", - додав Цісарук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У селі на заході України через мобілізацію майже не залишилось чоловіків
Відповісти
Це він до 95кагалу, та інших мажориків звертається?
Відповісти
Повністю підтримую Мольфара, бо з початку повномасштабного вторгнення були черги в ТЦК. Ті хлопці хто з самого початку прийшов добровільно вже майже не лишилося, бо влада ніяк не хоче примушувати захищати свою землю.
Як в 20 років то на бабі може лежати а як захищати землю- то ще молоді???? До мене привозили дідів по 57-58 років, що з нього візьмеш чи він пробігти 100 метрів зможе в повній екіпіровці??? Їх приводять на 0 і ти чудово розумієш що це потенційний 200ий бо він просто не зможе вийти з позицій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні