Біля села водій авто злетів з дороги і перекинувся на дах: загинув 44-річний чоловік

0
Біля села водій авто злетів з дороги і перекинувся на дах: загинув 44-річний чоловік
На автодорозі у Рівненському районі водій автомобіля "Audi А6", не впорався із керуванням, злетів у кювет, де врізався у дерево та перекинувся на дах. Чоловік загинув на місці події, також є постраждалий.

Про це повідомили у поліції Рівненської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася напередодні, 17 березня, близько 14:00 на автодорозі неподалік села Мала Любаша колишнього Костопільського району.

"Водій автомобіля "Audi А6", не впорався із керуванням, злетів у кювет, де врізався у дерево та перекинувся на дах. Внаслідок автопригоди 44-річний костопільчанин загинув на місці події. Також у салоні був 38-житель села Борщівка, який отримав незначні травми", - йдеться у повідомленні.

Обставини смертельної ДТП, зокрема й хто перебував за кермом легковика, встановлюють поліцейські в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 286 КК України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні