Через атаку рф загинув 24-річний медик, у якого залишилась маленька донька

0
Через атаку рф загинув 24-річний медик, у якого залишилась маленька донька
Внаслідок ракетного удару путінських терористів по Одесі 15 березня загинув 24-річний бойовий медик Андрій Ільюшин. З березня 2023 року боєць служив у підрозділі "Лють" і відповідав за евакуацію поранених з поля бою.

Про це у Facebook повідомив міський голова Сергій Парпуланський.

Церемонія прощання із захисником відбудеться 19 березня у місті Арциз.

Воїн загинув під час виконання службових обов'язків. Церемонія прощання з Андрієм Ільюшиним відбудеться 19 березня за адресою: Арциз, вул. Лугова, 91/1 о 10:00.

"Сумуємо разом із вами. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував", – написав чиновник.

Одеситка Олена Добровольська зазначила, що Андрій Ільюшин з березня 2023 року служив у підрозділі "Лють". Він був бойовим медиком і відповідав за евакуацію поранених із поля бою. У захисника залишилася дружина та маленька донечка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні