На заході України жінка втратила 180 тисяч гривень через ворожку

0
На заході України жінка втратила 180 тисяч гривень через ворожку
Шахрайка-ворожка, знімаючи "пороби" через месенджер, видурила у жительки Тернопільського району значну суму грошей.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Жінка перерахувала незнайомці значну суму грошей за допомогу у "розв’язанні" особистих проблем, однак очікуваного результату вона не отримала і звернулась за допомогою до поліції.

"Жінка в месенджері Telegram побачила оголошення про надання послуг із вирішення особистих проблем шляхом зняття "поробів". Написала незнайомці, яка пообіцяла їй допомогти. Спілкувалиcя вони упродовж трьох місяців онлайн. "Ворожіння" відбувалося в декілька сеансів, кожен з яких коштував якусь певну суму грошей. В результаті жителька Тернопільського району перерахувала шахрайці 180 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

У поліції застерегігають людей бути пильними та не довіряти незнайомцям, які пропонують послуги ворожіння, зняття "поробів" та "очищення карми".

"У жодному разі не перераховуйте їм гроші та не оплачуйте сумнівні послуги! Немає магічної пігулки, яка вирішить всі ваші проблеми та відверне життєві негаразди. Тим паче, це не зробить фейкова особа з Інтернету. Розміщуючи такі оголошення, шахраї мають на меті одне – виманити у вас лише гроші. Розкажіть про такий вид шахрайства вашим близьким, знайомим, щоб убезпечити їх від аферистів. У випадку, якщо ви все ж потрапили у пастку шахраїв, не зволікайте та звертайтеся до поліцейських", – наголосили правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні