У ТЦК на заході України 28-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством

1
У ТЦК на заході України 28-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством
У місті Іршава на Закарпатті чоловік у вбиральні роти охорони Хустського військкомату здійснив спробу самогубства. У ТЦК заявили, що не застосовували жодної фізичної сили до нього.

Про це повідомили у Закарпатському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Як зазначається, інцидент трапився 14 березня в приміщенні Хустського РТЦК.

Євгеній Володимирович Хабаров 1996 р.н. (реєстрація м. Харків) був затриманий прикордонниками 13 березня при спробі незаконного перетину держкордону. Його скерували до першого відділу Хустського РТЦК у місті Іршава для уточнення військово-облікових даних. Під час проведення ВЛК, чоловік заявив, що не довіряє цій військово-лікарській комісії, і його перевили до РТЦК у м. Хуст для проведення ВЛК.


"У Хустському РТЦК громадянин Хабаров Є.В. поводив себе неадекватно. Між 3 год. 10 хв. та 3 год. 30 хв. 14.03.2024 р. громадянин вчинив спробу суїциду у вбиральні роти охорони Хустського РТЦК. Черговий роти помітив, що військовозобов’язаний Хабаров тривалий час не виходить з вбиральні, зайшов до туалету та помітив на підлозі Хабарова Є.В., який перебував без свідомості, а поруч нього були сліди крові. Хабарову Є.В. було надано невідкладну домедичну допомогу. На місце події було викликано медиків швидкої допомоги, які госпіталізували Хабарова Є.В. На обох передпліччях у нього були незначні подряпини, що могли свідчити про спробу суїциду", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ТЦК, медики зафіксували, що госпіталізований був в істеричному стані. Лікарі також констатували, що такий стан міг бути викликаний вживанням наркотичних препаратів або речовин. Згодом, у нижній білизні Хабарова Є. В. знайшли пластину препарату "Гідазепам", який використовують при невротичних, психопатичних астеніях. У пластині були відсутні 5 таблеток з 10.

"Зі всією відповідальністю заявляємо, що жодної фізичної сили до громадянина Хабарова Є.В. співробітниками РТЦК не вживалося. Подряпини на обличчі військовозобов’язаного Хабарова Є.В. не свідчать про фізичну наругу над ним, ці рани Хабаров міг заподіяти собі сам з метою симуляції. Закликаємо громадськість припинити маніпуляції щодо цього випадку і не кидати тінь на співробітників ТЦК, які гідно виконують поставлені завдання", - наголосили у центрі комплектування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Генерируйте идеи, создавайте качественные заголовки и наполняйте контент великолепным текстом – все это в одном месте, с Bizally. Используя передовые технологии и искусственный интеллект, сервис обеспечивает уникальность и оригинальность вашему контенту, делая его идеально подходящим для вашей целевой аудитории.

Сервис поможет не только определить целевую аудиторию, но и достичь внимание вашей аудитории, создав контент, который точно их заинтересует.

Проверьте сами и начните создавать контент легко и эффективно с Bizally уже сегодня! Переходите по ссылке и позвольте вашему бизнесу расти вместе с нами: https://bizally.online

Почта для обратноя связи: bizally.online@gmail.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні