На фронті загинули четверо військових з Волині

0
На фронті загинули четверо військових з Волині
На Донеччині раптово зупинилося серце 30-річного Героя з Волині Михайла Руденя.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Михайло Рудень народився та виріс у селі Гішин, де закінчив школу. Після навчання в Ковельському промислово-економічному коледжі працював водієм. Служив у лавах Збройних сил України з 11 травня 2022 року.

Серце захисника України, головного сержанта протитанкового взводу, раптово зупинилось 14 березня 2024 року у м. Костянтинівка Донецької області.

Відспівування Михайла Рудня розпочнеться у понеділок, 18 березня, о 13.00 у Благовіщенському соборі Ковеля. Після служби тіло бійця доставлять у рідне село Гішин, де відбудеться прощання та громадянська панахида.

«Щирі співчуття батькам військового – Олені Іванівні та Миколі Васильовичу, сестрі Наталії та дружині Юлії», - каже мер Ковеля.



Обірвалося життя військового з Волині Андрія Душейка.

Про це повідомив голова Затурцівської громади Юрій Ковальчук, пише Район.Локачі.

Житель села Холопичі Андрій Анатолійович Душейко перебував на військовій службі.

«Зараз тіло Андрія перебуває в місті Львів. Про його прибуття до Холопич та дату поховання повідомимо додатково», – пише очільник.


23 лютого 2024 року в Запорізькій області загинув 36-річний Герой з Волині Олександр Демчук.

Журналістам ВСН у Цуманській громаді розповіли, що захисник вважався зниклим безвісти, а 18 березня батькам захисника повідомили про його загибель.

Демчук Олександр Анатолійович - житель села Липне. 12 лютого Олександр відзначив 36-річчя. А 23 лютого загинув біля н.п Роботине Пологівського району Запорізької області.

Про час та дату поховання повідомлять згодом.



Перестало битись серце іще одного захисника з Волині Ігоря Миколайовича Остапчука.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

56-річний сержант, мешканець села Заріччя, у якого за плечима досвід дворічної служби в АТО, не вагаючись, став до лав ЗСУ у перший день повномасштабного вторгнення.

Брав участь у визвольних боях на Київщині та Харківщині, де отримав важке поранення. Після одужання досвідченого артилериста Ігоря Остапчука призначили інструктором навчального батальйону на рівненському полігоні, де займався підготовкою військовослужбовців.

У бійця залишилась мама, дружина та син.

Про день та місце прощання повідомимо згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні