Під час виконання бойового завдання загинули 5 військових із заходу України

0
Під час виконання бойового завдання загинули 5 військових із заходу України
Сьогодні, 18 березня у Львівській області прощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Олександр Кожушко
Воїн від початку повномасштабної війни став на захист України. Загинув 1 квітня 2022 року в районі міста Попасна Сєвєродонецького району Луганської області у віці 26 років.



Тарас Сорока («Птаха»)
Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 7-го прикордонного Карпатського загону. Із початком повномасштабного вторгнення повернувся на Батьківщину.
Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Спершу боровся з окупантами на Сумщині та Харківщині, а в 2023 році виконував бойові завдання у «гарячих точках» Луганщини та Донеччини, зокрема, у м. Бахмут.



Володимир Муляр
Військовослужбовець загинув 13 березня 2024 року біля населеного пункту Білогорівка, Луганської області. Володимир був бойовим медиком аеромобільного взводу військової частини А2120.



На Рівненщині востаннє зустріли двох загиблих Захисників, які віддали життя за свободу України.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Микола Шепель
До лав Збройних Сил України чоловіка призвали у травні 2023 року. Воїн служив оператором розрахунку ПРК. На жаль, 8 березня боєць загинув під час бойового зіткнення з ворогом в Запорізькій області.



Руслан Кара
На військову службу чоловіка призвали 30 травня 2023 року. Служив стрільцем-санітаром у гірсько-штурмовому батальйоні. 4 березня воїн зазнав тяжких поранень під час бою в Запорізькій області. Солдата було доставлено до медзакладу для надання допомоги. 13 березня у лікарні міста Дніпро його серце зупинилося.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні