Біля села зіткнулись вантажівка та авто: загинули двоє людей

0
Біля села зіткнулись вантажівка та авто: загинули двоє людей
У неділю, 17 березня, на автодорозі Київ-Чоп у Стрийському районі сталася ДТП — зіткнулися автомобіль Ford та вантажівка DAF XF. Внаслідок аварії загинули водійка та пасажир легковика, до лікарні також госпіталізували трирічну дитину.

Про це LVIV.MEDIA відомо із власних джерел у правоохоронних органах.

У ДТП загинули 33-річна та 32-річний жителі Славсько
Відомо, що аварія сталася близько 19:00 17 березня поблизу П'ятничан Стрийського району. За кермом Ford Focus була 33-річна жителька Славсько. Вантажівкою DAF XF керував 46-річний мешканець Херсонської області. Попередньо, водійка легковика не переконалася в безпечності розвороту та зіткнулася із вантажним автомобілем.

Внаслідок аварії загинули водійка Ford Focus та 32-річний пасажир, житель Славсько. До реанімації у Львові із травмами госпіталізували трирічну дівчинку. Обставини ДТП встановлюють правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні