У будинку чоловік згвалтував 10-річну дитину родичів

1
У будинку чоловік згвалтував 10-річну дитину родичів
На Одещині чоловік пообіцяв 10-річній дівчинці подарувати телефон, а потім зґвалтував. Тепер він за ґратами проведе 13 років.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

"Чоловік на початку вересня 2023 року запросив до свого домоволодіння 10-річну доньку родичів, пообіцявши подарувати два мобільних телефони та рюкзак. Перебуваючи разом з дівчинкою у кімнаті будинку, схопив її та, використовуючи безпорадний стан малолітньої, вчинив дії сексуального характеру стосовно неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози. Водночас засуджений наказав дівчинці нікому не розповідати про вчинені ним протиправні дії, а на запитання матері сказати, що вони разом різали курку", - йдеться у повідомленні.

Засуджений, попри наявність беззаперечних доказів вчинення злочину, не розкаявся у вчиненому та заперечував свою провину.

Зловмисника визнано винним у зґвалтуванні малолітньої (ч. 4 ст. 152 КК України). Його засуджено до 13 років ув’язнення, із занесенням його даних до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у мене сусід кота згвалтував оце бомба для новин
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні