У США зробили невтішний прогноз для українців

1
У США зробили невтішний прогноз для українців
Без військової допомоги від США американські посадовці прогнозують територіальні втрати та загибель “незліченної кількості” українців.

Про це йдеться в публікації The Washington Post, передає Варта1.

Один із високопоставлених американських чиновників у коментарі виданню наголосив, що без додаткової допомоги в Україні може настати колапс: навіть якщо ЗСУ втримають натиск ворога, це відбуватиметься ціною “незліченної кількості людей”.

Директор ЦРУ Вільям Бернс під час виступу перед законодавцями попередив, що без допомоги США територіальні втрати України цього року будуть «значними».

Представники Білого дому відкрито не говорять про будь-які альтернативні варіанти допомоги для України, сподіваючись за допомогою громадського тиску добитися від Конгресу результативного голосування за виділення 60 млрд доларів нової допомоги.

«Але в приватних розмовах американські чиновники змирилися з перспективою того, що політична неспроможність може взяти гору – або провалити пакет допомоги, або ухвалити його надто пізно для того, щоб уникнути катастрофи для уряду в Києві», – йдеться у виданні.

У разі остаточного припинення фінансової допомоги Україні від США сценарії для нашої держави залежатимуть від здатності мобілізувати нові сили, успіху тренувальних ініціатив на Заході та морального духу військ.

«Чи закінчиться це крахом або великими втратами – залишається предметом внутрішніх дебатів. Але без додаткової і постійної підтримки з боку США не може бути світлого майбутнього для України», – додав високопоставлений посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це і дурному ясно про допомогу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні