Відома українська акторка зрадила чоловіка з актором

2
Відома українська акторка зрадила чоловіка з актором
Українська модель і акторка Вікторія Маремуха відверто розповіла про те, що закрутила роман із колегою-актором, будучи в офіційному шлюбі з французом Луї.

Про це пише УНІАН.

За її словами, чоловік запросив її на побачення. Тоді вони зрозуміли, що їм дуже цікаво проводити час разом, тому вони стали частіше бачитися.

Вона швидко закохується і так само швидко ці почуття можуть згаснути. За її словами, у неї в житті було багато закоханостей, але кохання одне.

"Я йому про це сказала. Він каже: "Я боюся в тебе закохатися". Я кажу: "Тоді оцінюй ризики, це можливо. Але ти ж багатьох кохав у житті. Просто це буде інше кохання". У мене теж було багато закоханостей, але кохання у мене в житті одне - це мій чоловік", - поділилася Вікторія.

При цьому Маремуха зазначила, що якщо по-справжньому закохається в цього чоловіка, то зможе розлучитися зі своїм чоловіком, з яким виховує маленьку дитину.

"Якщо я буду розуміти, що я дійсно дуже люблю цю людину і ось хочу бути тільки з нею, не хочу вільних стосунків, ні чоловіка свого, я тоді, мабуть, припиню, я розлучуся", - додала Маремуха.

Варто зазначити, що Вікторія неодноразово говорила про те, що в них із чоловіком вільні стосунки. Вони кохають одне одного, але можуть зустрічатися і з іншими людьми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась шльондра. Добре що про неї ніеоли і не чув
Відповісти
Якась шльондра. Добре що про неї ніеоли і не чув
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні