«Військові добре розуміють загрозу»: яка зараз ситуація на кордоні з Білоруссю

1
«Військові добре розуміють загрозу»: яка зараз ситуація на кордоні з Білоруссю
Наразі ситуація на кордоні з Білоруссю повністю контрольована. Натомість з території Росії є загроза прориву диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ).

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише ТСН.

За його словами, по той бік білоруського кордону не зафіксовано переміщення чи перебування сильного угрупування. Наразі агресорка РФ не має достатньо сил на території Білорусі для вторгнення до України.

"Звісно, ми маємо бути готові до розвитку будь-яких ситуацій, тому постійно нарощуються й інженерні укріплення біля лінії кордону, і фортифікаційні укріплення в прикордонні", - наголосив Демченко.

Тим часом з території РФ окупанти не припиняють обстріли території Чернігівської, Сумської та Харківської областей. Окупанти атакують мирні населені пункти з різного виду зброї. Зокрема, авіації та ударних дронів.

Зокрема, залишається загроза з боку ДРГ. За словами представника Держприкордонслужби, найбільш активним напрямком залишається Сумська область. Інколи росіяни здійснюють "вилазки" у Харківській області.

"Але наші воїни добре розуміють цю загрозу, тому і відбуваються постійні тренування, взаємодія, налагодження взаємодії між підрозділами, які стоять поряд, щоб усі складові мали один напрямок, щоб відстежувати спроби заходу ДРГ. Зокрема, використовуються технічні засоби, зокрема БпЛА, щоб завчасно викривати ворога, і відразу по таких групах відкривається вогонь", - наголосив Демченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до ворогів України москаля й кравчука.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні