Яка кава здатна продовжити життя

1
Яка кава здатна продовжити життя
Кава здатна захистити від злоякісних пухлин і продовжити життя. У цьому переконані науковці після проведеного дослідження.

Про це пише gazeta.ua.

Їхні висновки показали, що ароматний напій допомагає не лише швидко прокинутись, а може допомогти уникнути проблем з серцем та судинами.

У новому дослідженні, яке опублікували в The Journal of Nutrition, вчені проаналізували зв'язок між здоров'ям 20487 чоловік і щоденним споживанням улюбленої кави італійців – еспресо.

На початку експерименту жоден з учасників не страждав ні від яких захворювань і випивав близько 30 мл напою щодня протягом більше восьми років.

В результаті з'ясувалося, що у тих, хто пив три-чотири порції еспресо, ризик передчасної смертності від усіх причин, включаючи серцево-судинні захворювання, був мінімальний. На думку вчених, вся справа в речовині, яка міститься в напої, – йдеться у дописі.

У італійців є кілька способів приготування кави, і жоден з них не вимагає кавомашини. Найчастіше вони п'ють капучино, латте або латте макіато.

Еспресо з молоком італійці віддають перевагу до 11 години ранку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З логотипом жабка кажуть дуже помагає хто має вуха той чує
І хто має очі той бачить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні