В українському місті на пустирі знайшли десятки урн із прахом людей

0
В українському місті на пустирі знайшли десятки урн із прахом людей
нями в Подільському районі столиці на одному з пустирів люди виявили залізні урни для кремації, усередині яких знаходився прах покійних. Кожен контейнер був підписаний і покладений у поліетиленовий пакет.

Про це повідомили у Телеграм-каналі "Київ оперативний", передає Телеграф.

Загалом на пустирі було виявлено десятки урн і це не на жарт стривожило місцевих жителів. На місце події було викликано наряд поліції.

Наразі відомо, що на вулиці Сирецькій перехожі натрапили на страшну знахідку. Так, на одному з пустирів виявили коробки і пакети, усередині яких лежали похоронні урни з прахом спалених у крематорії тіл небіжчиків.

Варто зазначити, що на урнах є гравіювання із зазначенням імен і прізвища покійних, а також їхніх дат народження і смерті.

Загалом на пустирі було виявлено 36 урн із прахом покійних.

Небайдужі громадяни звернулися до поліції та викликали на місце події правоохоронців.

Як виявилося, пустир обстежили і тут справді було знайдено 36 похоронних урн із ймовірним прахом померлих людей. Про це повідомляє сайт "ТСН" із посиланням на власні джерела у правоохоронних оранах.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 297 КК України: "Наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом (останками, прахом) померлого або над урною з прахом померлого, а також незаконне заволодіння тілом (останками, прахом) померлого, урною з прахом померлого, предметами, які перебувають на (у) могилі, в іншому місці поховання, на тілі (останках, праху) померлого".

Тривають першочергові слідчі дії, встановлюються всі обставини та особи, причетні до вчинення цього правопорушення.



Варто зазначити, що місце, де було виявлено урни з прахом, імовірно, може розташовуватися неподалік від Куріньовського кладовища.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні