У школі під час уроку вчителька раптово обрізала дівчині волосся

1
У школі під час уроку вчителька раптово обрізала дівчині волосся
Великий скандал у початковій школі в Подгорцях (Люблінське воєводство). Під час уроку вчителька схопила ножиці та підстригла одну з учениць.

Про це пише inPoland.

Учениця початкової школи в Подгорцях прийшла до школи з пофарбованими в рожевий колір кінчиками волосся. Це не сподобалося вчительці, і вона обрізала волосся дівчині прямо на уроці. Свій вчинок жінка пояснила положеннями шкільних правил. Зараз справою займається шкільна рада Любліна.

Такі дії педагога викликали обурення. За словами батьків, директор навчального закладу намагалася замовчувати цей факт, тому вони змушені були звернутися до ЗМІ, щоб надати справі розголосу.

Однак керівник все ж повідомила про інцидент гміну, шкільну раду в Любліні та батьківську раду, але не відсторонила вчительку від роботи з учнями. Директор чекає на рішення компетентних інстанцій. Поки що педагог, яка підстригла ученицю, мала бездоганну репутацію і жодних претензій до неї не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це вже насильство проти дітей...Що коїться в цих школах? Як на мене, з такими новинами вже краще поступати на навчання в Польщу. Там якість освіти в рази краща і нема ось таких новин. Можу навіть порадити чудовий сервіс, через який це можна зробити https://slavic-center.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні