В українському місті працівники ТЦК під час комендантської години займалися крадіжками

0
В українському місті працівники ТЦК під час комендантської години займалися крадіжками
За процесуального керівництва Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру групі з чотирьох чоловік.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону.

Працівникам ТЦК інкримінують таємне викрадення чужого майна (крадіжка), у великих розмірах, вчиненому організованою групою, в умовах воєнного стану( ч. 5 ст. 185 КК України).

Слідством встановлено, що колишний стрілець-помічник гранатометника відділення охорони одного з РТЦК та СП Харківської області створив організовану групу, в якій взяв на себе роль організатора та керівника злочинного угруповання, до якої увійшли колишні військовослужбовці цього ж територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Протиправна діяльність їх полягала у викраденні нафтопродуктів, які перебувають у магістральних трубопроводах Харківської області. Користуючись можливістю вільно та безперешкодно пересуватися під час комендантської години фігуранти за допомогою спеціального обладнання вчиняли крадіжки.

Таким чином підозрювані викрали газового конденсату, який належить Філії УПГГК АТ «Укргазвидобування», чим спричинили останньому матеріальну шкоду на загальну суму понад 400 000 грн.

Дії зловмисників могли призвести до аварії, пожежі, значного забруднення довкілля, спричинити загибель людей чи інші тяжкі наслідки.

Триває слідство. Правоохоронці проводять заходи для встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності можливих спільників підозрюваних. Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні