На вашому «айфоні» є секретна функція, про яку ви не знали

0
На вашому «айфоні» є секретна функція, про яку ви не знали
Нагато користувачів сучасних смартфонів навіть не здогадуються, наскільки багатий їхній функціонал. Наприклад, для деяких є здивуванням, що на iPhone дійсно більше кнопок, ніж ви можете побачити, окинувши його простим поглядом.

Про це пише Телеграф.

Цією "секретною" кнопкою, яка ніде, до речі, і не ховається, є вся задня панель смартфона. Просто торкаючись її можна активувати безліч різних функцій, наприклад включення ліхтарика.

Як "включити" задню панель
Для того, щоб активувати задню панель iPhone, потрібно перейти в "Параметри", вибрати "Універсальний доступ", вибрати "Дотик" і "Дотик задньої панелі".

Далі потрібно визначити, як кнопка включатиметься: подвійним дотиком або потрійним. Потім ви можете вибрати під цю дію будь-яку функцію із запропонованих.

Важливо: функція працює на iPhone 8 моделі або старше, а також на ньому повинна бути встановлена iOS не нижче 14-ої версії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні