За яких умов путін може застосувати ядерну зброю

0
За яких умов путін може застосувати ядерну зброю
Російський диктатор володимир путін вважає, що Росія технічно готова до ядерної війни. І він готовий піти на застосування ядерної зброї, якщо США відправлять війська в Україну, це буде розглядатися як значна ескалація війни.

Про це повідомляють росЗМІ, пише Главком.

«З військово-технічного погляду ми, звісно, готові», – заявив 71-річний Путін у відповідь на запитання, чи справді країна готова до ядерної війни.

Президент рф заявив, що США розуміють, що якщо вони розмістять війська на території України, Росія розглядатиме цей крок до інтервенції. «(У США) достатньо фахівців у галузі російсько-американських відносин і в галузі стратегічного стримування. Тому не думаю, що тут все мчить так у лоб, але ми до цього готові», – заявив Путін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні