На заході України затримали працівника ТЦК, який вимагав хабар з ухилянта

1
На заході України затримали працівника ТЦК, який вимагав хабар з ухилянта
Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо інструктора відділення рекрутингу та комплектування Тернопільського об’єднаного міського ТЦК та СП за отримання 500 доларів за вплив на прийняття рішення про надання тернополянину відстрочки від призову.

Про це повідомили у Тернопільській обласній прокуратурі.

За даними слідства, інструктор відділення рекрутингу пообіцяв місцевому 26-річному жителю вплинути на прийняття рішення службовими особами Тернопільського ОМТЦК та СП щодо постановки його на військовий облік та надання йому відстрочки від призову під час мобілізації у зв’язку із вступом у коледж.

"Призовника зарахували у місцевий навчальний заклад на платну форму навчання. Свої послуги працівник ТЦК оцінив у 1500 доларів.Правоохоронці задокументували одержання ним частини раніше обумовленої неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США", - йдеться у повідомленні.

Чоловікові інкримінують одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не забили до приїгзду поліції?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні