Чоловік вбив знайомого та два роки ховав його тіло у будинку під підлогою

0
Чоловік вбив знайомого та два роки ховав його тіло у будинку під підлогою
У Білоцерківському районі Київської області правоохоронці затримали чоловіка, який у лютому 2022 року вбив свого знайомого. Щоб приховати злочин, він закопав тіло під підлогою у власному будинку.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури.

"За даними слідства, у лютому 2022 року під час розпиття алкогольних напоїв між двома чоловіками стався конфлікт, у ході якого підозрюваний завдав опоненту численні удари по голові та тулубу дерев’яним рубелем. Потерпілий отримав несумісні із життям тілесні ушкодження, від яких помер на місці злочину", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили в прокуратурі, щоб приховати злочин, зловмисник закопав тіло вбитого під підлогою у приміщенні власного будинку, присипав його глиною, сміттям та накрив дошками. Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам встановлено причетність мешканця Київщини до вбивства потерпілого, який два роки вважався безвісти зниклим.

У ході обшуку в порушника знайдено тіло вбитого та вилучено корпус гранати і два запали до гранат. Затриманому повідомили про підозру в умисному вбивстві та незаконному придбанні й зберіганні вибухових пристроїв. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні