Відома українська ведуча стала жертвою шахраїв

0
Відома українська ведуча стала жертвою шахраїв
Ведуча "ТСН.Тиждень" Алла Мазур розповіла, що стала жертвою шахраїв.

Про це у своєму Instagram знаменитість поділилася з підписниками, пише ТСН.

Шахраї пишуть від імені Алли Мазур із проханням позичити гроші. Тож, ведуча закликає не реагувати на подібні повідомлення, які приходять з її номера мобільного. Наразі ж Мазур змінює налаштування, аби шахраї не мали доступу до її акаунту в месенджері.

"Всі, хто має мій номер телефона, - не реагуйте, будь ласка, на повідомлення в Telegram від мене з проханням позичити гроші. Мій Telegram зламали шахраї. Зараз змінюю налаштування", - висловилася ведуча.

Алла Мазур закликала користувачів бути обережними і відповідально поставитися до заходів безпеки, аби убезпечити від шахраїв акаунти.

"Перевірте, будь ласка, і свої налаштування. Зробіть двофакторну аутентифікацію, якщо ще не налаштували. Будьмо уважними і обережними", - закликала ведуча.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні