Названо 8 ознак токсичних стосунків

0
Названо 8 ознак токсичних стосунків
По-справжньому токсичні стосунки важко помітити. Фахівці розповіли та пояснили, як зрозуміти, що ваші стосунки токсичні та як від них звільнитись.

Про це пише Главред.

Відсутність підтримки. Бажання успіху вашого партнера свідчить про те, що у вас "здорові стосунки". Якщо це переростає у змагання, хто більше заробляє, хто більше робить по дому тощо, варто задуматись. Зверніть увагу на те, чи підтримує кохана людина вас у повсякденних справах.

Образа. Прихована образа може призвести до розчарування, які можуть накопичуватися з часом. Нездатність бути відкритим із коханою людиною може стати небезпечною ідеєю в довгостроковій перспективі. Чесніть в стосунках дуже важлива.

Постійний стрес. Якщо ви або ваш партнер не допомагаєте один одному почувати себе менш напруженим, то, швидше за все, виникнуть психічні та фізичні проблеми.

Відсутність догляду за собою. Ви перестали займатися тими захопленнями, які раніше вам подобалися, і замість цього замінили їх роботою чи сімейними зобов’язаннями. Не варто нехтувати своїми захопленнями заради коханої людини. Нормально любити різні речі, страви та хоббі.

Перекладання провини. Як дорослий, ви повинні відповідати за свої помилки, але в той же час не критикувати партнера, якщо він помиляється. Замість того, щоб сказати "це твоя вина", можливо, скажіть "як ми можемо це виправити?".

Сподіватись на зміни. Надія не дуже корисна без дії. Якщо ви хочете щось змінити у ваших стосунках, зробіть щось для цього, а не лише чекати цього.

Втрачені стосунки. Якщо наявність партнера заважає вам бачитися з друзями та родиною, то переконайтеся, що ви вирішуєте це, а не хтось за вас. Особливо, якщо ваш партнер не дозволяє вам зустрічатися з певними людьми.

Ігнорування потреб. Часто на початку стосунків ви прагнете зробити все можливе, щоб переконатися, що ваш партнер задоволенмй майбутніми планами. Такі дрібниці, як дозвіл партнеру завжди вибирати, який фільм дивитися чи в який ресторан піти, можуть призвести до проблем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні