У Варшаві пасажири таксі побили українського водія

1
У Варшаві пасажири таксі побили українського водія
Двоє жителів Варшави посварилися з водієм таксі, закидали його салон їжею, а також побили його ручкою від швабри.

Про це пишуть Українські новини.

Інцидент стався 7 березня. Водій прийняв замовлення через додаток. Його викликав чоловік, який хотів, щоб його і його маму відвезли з бару додому. Син і його мама виявилися п'яними і майже одразу почали сварку. Коли матір дізналася, що водій – українець, почала питати, чому він не у себе в країні. Коли зрозуміла, що водій не хоче відповідати, почала скаржитися, що в автомобілі нема ременів безпеки. Водій пояснив, що ремені є, вони у неї за спиною. Але і це не припинило сварку.

До конфлікту підключився її син, який заявив, що хочуть припинити поїздку. Водій попросив їх вказати у додатку зупинку, що вони зробили. Але після зупинки конфлікт не припинився, і жінка жбурнула у водія судочком з їжею, забруднивши передню частину салону аж до вітрового скла. Я вийшов із машини і сказав, що викликаю поліцію. А син жінки поліз на водія з кулаками.

За словами водія, це був кремезний високий чоловік, який легко перекинув українця через себе, повалив на землю та продовжив бити вже на землі. Водієві допоміг велосипедист, який їхав повз. Чоловік викликав поліцію, і намагався завадити матері і сину піти з місця інциденту. Проте ті ударили його ручкою від швабри, яку везли з собою. Через деякий час пасажири все ж таки почали тікати а водій пішов за ними, поки їх не наздогнали поліцейські. Вони порадили водієві звертатися до лікаря, знімати побої, отримувати висновок та приходити до них із заявою.

Лікарі зафіксували відкриту рану ліктя довжиною 2 см, поверхневу травму голови, забій скроневої області з невеликим набряком. Серйозної шкоди здоров'ю вони не побачили. На цій підставі у поліції відмовилася розглядати справу. Але порадили звертатися до суду. Водій має намір судитися зі своїми пасажирами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
частина поляків завжди були гівнюками
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні