Відомий український співак розповів про свою алкогольну залежність

0
Відомий український співак розповів про свою алкогольну залежність
Відомий український співак Melovin раніше зізнавався, що в нього була серйозна алкогольна залежність.

Про це пише ТСН.

Тепер виконавець поділився, що саме змусило його кинути пити і як довго він вже не вживає спиртне. За словами артиста, він захворів і дідзнався про свою хворобу випадково. Через зайву вагу Melovin хотів зробити операцію і видалити комки Біша. Перед хірургічним втручанням співак здав кров і результати аналізу шокували його:

“Я захворів. Я дізнався про все випадково. Я тоді почав страждати від надлишкової ваги. Я не розумів, що саме відбувається, тому що алкоголь, алкоголем, - я не заїдав великою кількістю їжі. І взагалі я не страждав на якісь харчові нездорові звички. У мене більш менш був раціон нормальний. Так, я щось собі дозволяв, але я просто пухнув. Я пішов до клініки зробити аналіз крові. Я хотів собі видалити, дурний, комки Біша, жирові”, - розповів Melovin в інтерв’ю Олексію Суханову.

За словами артиста, його покликав лікар і порадив перевірити печінку і зазначив, що в Melovin підозра на діабет.

Приголомшений діагнозом співак поділився, що замість того, аби кинути пити, він почав вживати алкоголь ще більше:

“Мене це ввело у відчай ще більший. Дізнатися в 26 років, що у тебе цукровий діабет і гепатоз печінки, який вже зараз може перерости в цироз, в незворотній процес не найкраще, що ти можеш почути у 26 років. Мене це вибило з колії, я продовжив вживати алкоголь”, - розповів артист.

Втім, так тривало до моменту, поки Melovin в тверезому стані не стало вкрай зле. Як зізнався виконавець, у нього повністю заніміли кінцівки і дуже сильно кололи.

Після цього артист таки зайнявся здоров’ям, пройшов повне обстеження і вже 10 місяців, як не вживає спиртне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні