Біля кордону на заході України у вантажному бусі виявили 34 чоловіків

0
Біля кордону на заході України у вантажному бусі виявили 34 чоловіків
На Буковині поблизу українсько-румунського кордону правоохоронці затримали вантажний мікроавтобус, який перевозив всередині 34 ухилянти. За таку подорож кожен з військовозобов’язаних чоловіків заплатив по 10 тис. євро. Під час рейду поліцейським також вдалося затримати і самого організатора незаконного переправлення.

Затримання 34 ухилянтів підтвердили ZAXID.NET власні джерела в правоохоронних органах.

Прикордонники та слідчі СБУ і поліції Буковини затримали ухилянтів у п’ятницю, 8 березня, неподалік кордону, повідомив в своєму Telegram-каналі депутат міської ради Ужгорода Віталій Глагола. Правоохоронці стежили за зеленим Mercedes Sprinter на чернівецьких номерах, який рухався за 3 кілометри від кордону поблизу КПП «Порубне». Коли автомобіль зупинили, то всередині вантажного бусу виявили 34 чоловіки призовного віку.

З власних джерел в СБУ Буковини ZAXID.NET з’ясував, що правоохоронцям вдалося виявити масштабну схему незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. За перевезення до державної межі організатору вони заплатили 10 тисяч євро кожен. Загалом буковинець за свої «послуги» отримав 340 тисяч євро. Під час спецоперації, яку проводили прикордонники та слідчі СБУ і поліції затримали й організатора, який керував бусом.



Чоловіку повідомили про підозру за ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні