У 4 населених пунктах української області оголосили примусову евакуацію дітей

0
У 4 населених пунктах української області оголосили примусову евакуацію дітей
Через безпекову ситуацію у чотирьох населених пунктах Донецької області було запроваджено примусову евакуацію дітей.

Про це повідомляє Донецька ОДА.

7 березня це питання розглянули на засіданні координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану, на якому учасники одноголосно підтримали проведення примусової евакуації дітей з їхніми батьками або іншими законними представниками з окремих населених пунктів Донеччини.

Загалом планується евакуювати 28 дітей з батьками.

У більш безпечних регіонах евакуйовані діти разом із супроводжуючими особами будуть забезпечені безкоштовним прихистком, фінансовою та гуманітарною допомогою, психологічною підтримкою тощо, запевняють у штабі.

В Донецькій ОДА нагадали, що евакуація здійснюється безкоштовно. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію з питань проведення евакуації за номером: 0 800 408 911.

Також діє гаряча лінія Мінреінтеграції 15-48 або ж написати нам у месенджери WhatsApp/Telegram/Viber на номер: (096) 078-84-33.

Впродовж тижня з п'яти населених пунктів Мар'їнськ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні