Стало відомо, у напрямку яких двох міст росіяни перекидають свої війська

0
Стало відомо, у напрямку яких двох міст росіяни перекидають свої війська
Лінія фронту в районі Авдіївки Донецької області стабілізується. Водночас російські загарбники почали перекидати свої сили на інший напрямок.

Про це в ефірі 24 каналу розповів військовий експерт Роман Світан.

За його словами, частини, які ворог тримав на Авдіївському напрямку, зараз "перетікають у бік Марʼїнки, загальний напрямок на Курахове". Він наголосив, що для штурмів Авдіївки росіяни зібрали до 40 тисяч військових.

Світан зауважив, що ворожі сили намагалися пересуватися вздовж дороги від Мар'їнки на Курахове, однак вперлися в оборону українських військ в районі Георгіївки. Далі ворог намагався рухатися в бік Побєди та до Красногорівки, проте там його теж зупинили.

За словами експерта, зараз там формується лінія фронту. При цьому у ворога ше є наступальний потенціал, тому він намагатиметься вирівняти лінію фронту по рівню Георгіївка – Вугледар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні