Що означає, якщо в будинку впала ікона

0
Що означає, якщо в будинку впала ікона
Згідно з повір'ям, упалий образ — це особливе застереження Вищих Сил, на яке необхідно звернути увагу. Існує кілька прикмет, які пояснюють причини, чому падає святий лик.

Про це пише Радіо Трек.

Ікона впала і вщент розбилася — до  біди. Найчастіше прикмета попереджає про хворобу, особливо якщо в будинку живе літня або слабка здоров'ям людина.

Впасти образ може і до негараздів, нещасть в житті. Зазвичай ікона падає, коли вдома нікого немає.

Якщо вірити іншим повір'ям, то упалий образ сигналізує про те, що в будинку орудує нечиста сила. Зазвичай падає ікона в тому місці, де знаходиться згусток негативної енергетики. У цьому випадку необхідно очистити простір від негативу за допомогою церковної свічки.

Ікона впала горілиць — людина перестала турбуватися про свою душу, скоїла щось погане, згрішила, образила Господа. Рекомендується відвідати церкву і покаятися у скоєному. В іншому випадку можна накликати біду і відвернути від себе милість Божу.

Ікона впала перед важливою справою або дорогою — недоброзичливці діють за спиною, заздрісники затівають щось недобре, хочуть нашкодити, обдурити, зруйнувати життя.

Ікона, яка впала вночі, повідомляє про те, що людину оточують дурні думки, протиприродні бажання, піддавшись яким, вона прирече себе на нещастя. 

Виявили на підлозі образ Богородиці — пора подумати про своє здоров'я і не вирушати в довгий шлях.

Ікона майже впала, але вам вдалося зловити — чекайте добрих новин і подій, які обов'язково змінять життя на краще.

Натомість церква не підтримує прикмет та марновірств, пов'язаних із падінням ікони.

Розбита ікона не несе в собі ніяких «покарань», оскільки вони мають певні фізичні властивості та з плином часу можуть іржавіти, тріснути або розбитися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні