Якими мають бути обмеження для ухилянтів у новому Законі про мобілізацію

0
Якими мають бути обмеження для ухилянтів у новому Законі про мобілізацію
Обмеження військовозобов’язаних у законопроекті про мобілізацію мали б стати частиною заходів щодо зменшень прав громадян України, які не дотримуються свого конституційного обов'язку.

Про це заявив адвокат Юрій Танасійчук в ефірі КИЇВ24.

"Це не є саме покарання, це мало б бути частиною заходів щодо обмежень відповідних прав громадян України, які не дотримуються свого конституційного обов’язку щодо захисту суверенітету і незалежності держави, будучи її громадянином", - зазначив адвокат.

Танасійчук пояснив, що є прихильником подібних обмежень щодо людей, які ухиляються від служби у ЗСУ, оскільки багато чоловіків призивного віку майже в 95% випадків за кордоном комфортно користуються всіма документами, банківськими рахунками і посвідченнями водія, які їм видала Україна.

"Звісно, не буде процедури автоматичного скасування, також і у межах країн ЄС, але це створить суттєві незручності для цих втікачів, суттєво скоригує таку безкарність для них", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні