На фронті загинули 9 військових із західних областей

0
На фронті загинули 9 військових із західних областей
Сьогодні, 7 березня, у Львівській області прощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Олег Байда
Проходив службу у військовій частині А4943. Загинув 1 березня під час виконання бойового завдання.



Юрій Співак
Був солдатом, стрільцем піхотного відділення піхотної роти. Загинув 1 березня на Запорізькому напрямі.



Віктор Кравець
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони. Під час проходження служби отримав звання «старший солдат».



Віталій Нєжинський
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Воював у складі 3-ї окремої штурмової бригади. Брав участь у битвах за Київ, виконував завдання на південному та східному напрямках. За особистий героїзм був нагороджений почесними нагрудними знаками Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест» та «Золотий хрест».



Дмитро Мельніков
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 37-ї окремої бригади морської піхоти.



Василь Пукшин
Був солдатом військової частини А4674. Загинув 29 лютого 2024 року поблизу села Новомиргородка Запорізької області.



На Рівненщині попрощались із трьома Героями, які до останнього боронили Україну від окупантів.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Вадим Крикливий
У квітні 2023 року воїн підписав контракт із Збройними Силами України та став на захист українського народу. 10 лютого внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині життя 39-річного солдата Вадима Крикливого обірвалося.



Микола Ярощук
Проходив строкову службу у лавах Збройних Сил України. З 2015 року воїн служив у зоні проведення АТО/ООС, за що був нагороджений нагрудним знаком "Учасник АТО". У лютому 2023 року Микола вдруге став на захист України. Життя захисника забрала хвороба. Військовослужбовець помер 5 березня, перебуваючи вдома у відпустці.



Микола Розгон
Після початку повномаштабного вторгнення рф чоловік пішов у ЗСУ захищати власну країну. Службу проходив на посаді стрільця-помічника гранатометника стрілецького відділення. Герой загинув під час виконання бойового завдання 12 лютого в районі населеного пункту Богданівка Донецької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні