Військовий вишкіл замість служби в армії: всіх молодих українців зобов’яжуть пройти підготовку

6
Військовий вишкіл замість служби в армії: всіх молодих українців зобов’яжуть пройти підготовку
Оновлений мобілізаційний законопроєкт передбачає скасування строкової військової служби. Замість неї чоловіки будуть зобов’язані пройти базову військову підготовку або базову військову службу.

Про це заявив нардеп Федір Веніславський.

За його словами, як базова військова підготовка, так і базова військова служба, ймовірно, триватимуть 5 місяців у мирний час і 3 місяці - у воєнний. Веніславський пропонував прописати базову військову підготовку терміном від 150 до 160 днів.

За словами нардепа, при досягненні 25 років тих, хто не пройшли ці етапи, можуть призвати на навчальні військові збори й отримати статус військовозобов’язаного.

"Студент ВНЗ може вибрати час для проходження базової військової підготовки протягом 4-5 років навчання, це може відбуватися на військовій кафедрі. Теж саме стосуватиметься громадян, які не навчаються у вишах чи не здобувають послідовну освіту, для них будуть передбачені навчальні центри", - зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
beautiful HD porn
Відповісти
beautiful HD porn
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні