У вбиральні університету невідомий із бритвою напав на 20-річну студентку

0
У вбиральні університету невідомий із бритвою напав на 20-річну студентку
Невідомий чоловік у вбиральні головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка із бритвою напав на 20-річну студентку. Затримати нападника допоміг інший студент, який наздогнав утікача на вулиці, коли той душив продавчиню магазину.

Про це повідомили 6 березня в поліції.

Інцидент трапився 5 березня близько 16:00. У вбиральні головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка невідомий чоловік напав на 20-річну студентку. Погрожуючи бритвою, він схопив дівчину за шию та почав її бити. На крики дівчини відреагував 20-річний студент університету, який проходив повз вбиральню. Він спробував затримати нападника, проте йому вдалось втекти.

Уже на вулиці Гнатюка чоловік напав на іншу жінку – 45-річну працівницю одного з магазинів. Він також схопив продавчиню за шию та погрожував їй бритвою. Однак студент, який переслідував нападника, затримав його. Перехожі зателефонували в поліцію, а весь цей час студент утримував нападника.

Зловмисником виявився 39-річний львів’янин, поліцейські його затримали та повідомили підозру в хуліганстві за ч. 4 ст. 296 ККУ. За вчинене йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні