У Польщі четверо грузинів жорстоко побили українця

0
У Польщі четверо грузинів жорстоко побили українця
За свідченням лікарів, чоловікові зламали ребра, він отримав численні забої. За польським законодавством, нападникам загрожує до 3 років позбавлення волі.

Про це 5 березня повідомила Policja Wielkopolska, передає lviv.media.

У польському місті Познань поліцейські затримали чотирьох чоловіків, які жорстоко побили 63-річного громадянина України. У потерпілого були зламані ребра. Одного зі зловмисників правоохоронці розшукували за 11 обвинуваченнями.

63-річного громадянина України жорстоко побили у неділю, 28 січня, в одному з познанських готелів. Про причини бійки та інші подробиці конфлікту польські правоохоронці не повідомили. Згідно з офіційною інформацією, нападниками були четверо громадян Грузії. Внаслідок побиття українцеві зламали ребра, він отримав численні забої. Зловмисники втекли з місця злочину, однак через кілька днів поліції вдалося їх затримати.

На основі зібраних доказів затриманим оголосили підозру в умисному нападі, що спричинив ушкодження здоров’я потерпілого. Одному з них також висунуть обвинувачення за погрози потерпілому. Щодо підозрюваних прокурор обрав запобіжні заходи у вигляді поліційного нагляду та заборони наближатися до 63-річного постраждалого.

Наймолодшого із затриманих чоловіків, віком 28 років, доставили до ізолятора тимчасового тримання. Виявилося, що його розшукували за 11 ордерами на арешт за попередні злочини, такі як крадіжки, порушення судових заборон і несплачені штрафи. За польським законодавством, нападникам загрожує до трьох років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні