На заході України затримали агента рф

0
На заході України затримали агента рф
СБУ спіймала російського агента, який мобілізувався до ЗСУ та збирав розвіддані про Сили оборони на східному фронті. Ворожий агент був затриманий під час спроби втечі до Придністров’я.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Служба безпеки запобігла втечі з України російського, який збирав розвіддані про українських захисників на східному фронті. Після виконання ворожого завдання на Донеччині зловмисник виїхав до Вінницької області, а звідти намагався "евакуюватися" до Придністров’я.

Правоохоронці затримали зловмисника, коли той із гідрокостюмом та ластами готувався перетнути прикордонну річку.

Затриманий – мешканець Дніпропетровщини, який у середині "нульових" закінчив Московський державний університет, здобувши диплом юриста.

Ще під час навчання чоловік потрапив у поле зору російської спецслужби. Після закінчення освітнього закладу та повернення до України чоловік не проводив розвідку на користь Росії. Однак ситуація змінилася після початку повномасштабного вторгнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні