Чи варто купувати Айфон 12 Про*

0

iPhone – це не просто телефон. Це феномен, який торкнувся всього світу. З моменту появи найпершого смартфону від компанії Apple, який вийшов ще в 2007 році, про нього почали говорити як про щось абсолютно нове та унікальне. Ця тенденція триває й до сьогодні.

Головні переваги - якісна оптимізація та відсутність багів, особливо якщо порівнювати з пристроями на інших операційних системах. Якщо говорити про конкретні моделі, то Айфон 12 Про б/у виглядає дуже преміально, адже якість збірки вражає. Він досі вважається одним із найкращих смартфонів на ринку. Його корпус зроблений зі скла, а рамки - з алюмінію, сам апарат дуже легкий і тонкий. Також він захищений від води та пилу.

Оснащена ця модель дисплеєм з діагоналлю 6,1 дюйма та матрицею OLED. Айфон 12 Про має одну з найкращих камер серед усіх смартфонів, що дозволяє робити чудові фотографії та відео в будь-яких умовах освітлення.

Переваги iPhone над конкурентами



З самої появи цього мобільного телефону люди запитують себе: а чи варто купувати саме його? Що ж у ньому такого особливого? Є кілька основних причин, чому варто купувати саме смартфон від компанії Apple:

  • Купуючи смартфон іншої компанії/бренду, є висока ймовірність того, що виявляться якісь баги. Наприклад, ви можете купити телефон із поганою якістю звуку. Все-таки Apple позиціонується як найнадійніша компанія.

  • iPhone – це інвестиція. Це, звичайно, не будинок або автомобіль, але коли ви мінятимете цей флагман, то він буде значно дорожчим за смартфон будь-якої іншої компанії. iPhone найменше втрачає в ціні через деякий час. Це, знову ж таки, пов'язане з якістю.

  • У мобільному телефоні від Apple в коробці є все необхідне для того, щоб одразу почати користуватися ним після покупки. На багатьох Android-смартфонах необхідно спочатку встановити програмне забезпечення.

  • Якщо ви вибрали і купили якийсь китайський смартфон, є ймовірність, що через тиждень вийде такий самий, тільки з більшою продуктивністю і за ціною, яка ще нижча за ту, що ви віддали за куплений.

  • Довгострокова підтримка. Ви отримуватимете оновлення на цей телефон довгий час після покупки, і відбуватися це буде досить швидко.


  • У продуктах Apple реалізовані всі основні функції смартфонів: апарат вміє приймати вхідні та здійснювати вихідні дзвінки, знімати та переглядати фото/відео, слухати музику, відправляти та приймати SMS-повідомлення, користуватися інтернет-ресурсами.

    Всі пристрої працюють на операційній системі iOS – розробці компанії Apple, однієї з найнадійніших у світі. Гордість виробника - високий рівень пило- та вологозахисту апаратів. Ще одна відмінна особливість iPhone - яскраві екрани Retina XDR і Super Retina XDR з реалістичною передачею кольору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні