На Волині третій тиждень шукають 17-річну дівчину, яка зникла на відпочинку з друзями

1
На Волині третій тиждень шукають 17-річну дівчину, яка зникла на відпочинку з друзями
На Камінь-Каширщині 3 тиждень шукають 17-річну Аліну Божко, яка загадково зникла 17 лютого під час відпочинку з друзями.

Про це пише ВСН.

На жаль, наразі пошук дівчини не дав результатів.

У соцмережах фейсбук, інстаграм та тікток користувачі все частіше розповідають свої версії зникнення молодої волинянки. Поліція просить довіряти лише офіційним джерелам. Як розповідав начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В'ячеслав Мартинюк, наразі поліція не розглядає ніяких нових версій.

«Друзі кажуть, що це було її рішення, що вони тут відпочивали і вона пішла в невідомому напрямку. Потім вони схаменулися і почали її пошуки. На даний час якихось інших версій ми висувати не можемо, працюємо саме в напрямку пошуку. Ми працюємо на результат і поки не буде результату, поки ми не знайдемо істину в даній ситуації, ми будемо працювати», - зазначав начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В'ячеслав Мартинюк.

Нагадаємо, дівчина зникла під час відпочинку з друзями. У суботу, 17 лютого, о 17:17 до служби порятунку за допомогою у пошуках звернулися її друзі, саме з ними вона відпочивала поблизу лісопосадки. Аліна відійшла у ліс та не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила в автомобілі, тому зв'язатися з нею не вдалося. Пізніше стало відомо, що у лісі у сусідньому селі знайшли пальто та пояс від пальта дівчини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро найдут(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні