На заході України викрили банду, яка торгувала фальшивими доларами

0
На заході України викрили банду, яка торгувала фальшивими доларами
Правоохоронці викрили злочинну групу, до складу якої входили і мешканці Київщини, що збувала в обмінниках на території Тернопільщини та інших областей фальшиву валюту.

Про це повідомила Тернопільська обласна прокуратура.

У Тернополі викрили організовану злочинну групу, яка збувала в обласному центрі через обмінники підроблену іноземну валюту (ч. 3 ст. 199 КК України). Про підозру уже повідомили трьом мешканцям Обухова на Київщині, які збували цю валюту в обмінниках на території Тернопільської, Хмельницької, Закарпатської та Чернівецької областей.

Як розповіли у прокуратурі, двом учасникам організованої групи вже обрали запобіжні заходи у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Зараз вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу третьому учаснику організованої групи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні