Полковник ЗСУ назвав дату, коли росіяни можуть зупинити наступ

0
Полковник ЗСУ назвав дату, коли росіяни можуть зупинити наступ
Командування російських окупаційних військ проводить наступальні операції на фронті з метою задовольнити амбіції глави Кремля Володимира Путіна перед виборами у РФ, які відбудуться в березні 2024 року. Після цього можливе зменшення або повне припинення штурмових дій противника.

Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю OBOZ.UA висловив льотчик-інструктор, полковник ЗСУ у запасі, військовий експерт Роман Світан.

"Все це продовжуватиметься до "виборів Путіна". Чому вони не просто ризикують, а реально йдуть на втрати? Це усвідомлене рішення зазнавати втрат, оскільки стоїть завдання до виборів захопити по максимуму української території", - вважає він.

Він пояснив, що успіхи російської армії в Україні зумовлені значними втратами серед особового складу російської армії. Світан також вказує на те, що ґрунт за останній час трохи висох, але на донецькому чорноземі важку техніку складно використовувати. Тому єдиний спосіб для наступальних дій - це застосування так званих "м'ясних штурмів".

"Вони діють за такою самою схемою: є певний допустимий коефіцієнт втрат. Грубо кажучи, якщо їм треба захопити один кілометр площі, втративши при цьому тисячу росіян, вони на це йдуть, для них це припустимо, тому що живої сили їм не бракує. Вони можуть втрачати до тисячі на добу. Тому що близько тисячі росіян стає на облік у рекрутингових центрах Росії", - додав експерт.

Військовий експерт також додає, що російське військове командування йде на колосальні дпустимі втрати через бажання вислужитись та задовольнити амбіції російського диктатора Володимира Путіна перед виборами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні