На фронті загинув 30-річний батько трьох дітей із заходу України

1
На фронті загинув 30-річний батько трьох дітей із заходу України
Боронячи Україну від російського агресора, загинув 30-річний військовий Сергій Тришкалюк із Тернополя. Він воював у лавах Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Про це повідомив міський голова Сергій Надал.

Тришкалюк Сергій Ростиславович, 18.10.1993 р. н., випускник Тернопільської ЗОШ №22. Також він був студентом групи ІПЗм-21 Західноукраїнського національного університету, захистив магістерську роботу та вступив в аспірантуру за спеціальністю "Інженерія програмного забезпечення".

Попереду в нього мало би бути все життя, але проклята війна зруйнувала плани. З повномасштабним російським вторгненням Сергій став на захист країни, приєднавшись до лав ССО.

Життя воїна обірвалося 1 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в Сумській області. У захисника лишилися дружина та двоє дітей.

"Сергій, вічна пам’ять нашому Герою. Знала Сергія з 9 рочків. Він був дуже сонячною дитиною. І завжди був частиною нашої сім’ї", – написала у Facebook Ірина Тришкалюк.

Напередодні в тернопільському Домі печалі відбулася панахида, а 4 березня рідні, знайомі та небайдужі люди провели воїна-захисника в останню земну дорогу, віддавши шану Герою, який самовіддано захищав Батьківщину.

"Висловлюємо співчуття рідним та близьким воїна. Вклоняємося його родині за справжнього, мужнього патріота, який віддано служив Батьківщині. Царство йому небесне! Вічна та світла пам’ять", – зазначив мер Тернополя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
3 дітей?!!
Де Дбр?!!!
В тюрьм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні