Вночі на заході України побилися військові

0
Вночі на заході України побилися військові
У Хмельницькому між двома знайомими військовослужбовцями зав'язалася бійка. Поліцейські поспілкувалася з обома учасниками конфлікту.

Про це повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Як зазначається, в ході моніторингу соцмереж поліцейські виявили відео, на якому особа в цивільному одязі побила військовослужбовця. За фактом хуліганства (ч.1 ст. 296 ККУ) в поліції відкрили кримінальне провадження, в процесі розслідування якого встановили усіх причетних до цієї події.

Оперуповноважені поліції з’ясували, що вночі 2 березня між військовослужбовцем та його знайомим, який також є військовослужбовцем, виник конфлікт, в ході якого зав’язалася бійка.

"Поліцейські встановили й поспілкувалися з усіма учасниками події. Потерпілий від написання заяви за фактом побиття відмовився, пояснивши, що претензій ні до кого не має. Інша сторона попросила вибачення. Конфлікт між чоловіками врегульований", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні