В березні Землю накриють дві потужні магнітні бурі: названо небезпечні дати

0
В березні Землю накриють дві потужні магнітні бурі: названо небезпечні дати
У березні очікується 10 небезпечних днів. Перша геомагнітна буря розпочалася сьогодні і триватиме два дні. Вона буде слабкою за потужністю.

Про це розповідають метеорологи.

Наступна магнітна буря буде сильною і прогнозується 9-10 березня. Далі підвищену сонячну активність варто чекати 15-16 березня.

Одноденна слабка магнітна буря буде 22 березня. Остання в березні буря прогнозується 26-28 березня - активність Сонця в перший день буде слабкою, а потім посилиться.

Лікарі рекомендують дотримуватися здорового способу життя: відмовитися від кави, алкоголю та енергетичних напоїв, лягати спати в один і той же час та спати мінімум 7 годин. Також слід більше часу проводити на свіжому повітрі та багато гуляти.

Магнітна буря є коливанням магнітного поля Землі, яке виникає через сплески плазми на Сонці, вона може негативно впливати на комунікаційні системи та здоров'я метеозалежних людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні