Головнокомандувач ЗСУ заявив про кадрові перестановки серед командирів бригад

0
Головнокомандувач ЗСУ заявив про кадрові перестановки серед командирів бригад
У деяких бойових бригадах було проведено кадрові перестановки серед командирів. Це було зроблено з метою збереження життя та здоров'я захисників.

Про це повідомляє головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram.

Він зазначив, що продовжує роботу на східному фронті. Як наголосив головком, ситуація на фронті залишається складною, але контрольованою.

"Протягом трьох днів стало зрозуміло, чому у разі однакових показників укомплектування особовим складом, озброєнням та військовою технікою одним бригадам вдається стримувати ворожі атаки та тримати позиції, а іншим – ні", - зазначив головком.

За словами Сирського, бойові можливості насамперед залежать від командира бригади, рівня його підготовки, досвіду, здатності приймати адекватні та виважені рішення. Велике значення має рівень підготовки та злагодженості штабу бригади.

"Тому до окремих бригад, де є проблеми з підготовкою штабу, мною відправлено групи фахівців для передачі досвіду та допомоги", - повідомив командувач.

Після звітів командирів бригад та їх заступників було прийнято рішення щодо забезпечення резервами, боєприпасами, безпілотниками та іншим обладнанням.

"В окремих випадках, коли командир не володіє обстановкою, а дії та команди безпосередньо створюють загрозу життю та здоров'ю підлеглих, я змушений приймати кадрові рішення", - наголосив Сирський.

Головнокомандувач відзначив бійців 54 омбр, які влучним артилерійським вогнем у поєднанні з грамотним мінуванням знищили дві колони бронетехніки супротивника. Також Сирський подякував воїнам 25 опдбр, 47 омбр та 79 одшбр.

"Наголошую як позитив на заміні однієї бригади на передньому краї після двох років безперервних боїв і переміщення в тил для відновлення боєздатності", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні