Топ взуттєвих тенденцій, які ми побачимо всюди у 2024 році*

0
0
Чи готові ви проявити себе з кращого боку цього року? Перегляньте свій гардероб і надихніться новими стильними тенденціями взуття на 2024 рік прямо з подіуму.



У той час як мода на одяг, можливо, знаходиться на вершині популярності, взуття (в буквальному сенсі) досягло рекордно низького рівня: каблуки падають на землю, а туфлі на плоскій підошві панують. Тим не менш, є безліч варіантів, які можуть вам сподобатися. Підібрати потрібну пару ви можете на сайті взуття Міратон – максимально вигідно та з гарантією якості. Бажаєте знати більше? Ось найбільші тенденції у світі взуття, прогнозовані на 2024 рік:

«Котячі підбори»



Ви не шанувальниця високих шпильок? Що ж, вам пощастило. У 2024 році чекайте на повернення каблука «кошеня» – моделі, що характеризується крихітним підбором. Незважаючи на те, що люди часто вважають це взуття старомодним, багато дизайнерів взяли за основу саме цей дизайн і додали йому індивідуальності. Подумайте про яскраві кольори, скульптурні форми та різні моделі з каблуком kitten heels – від черевиків до босоніжок.

Об'ємні деталі



Ефектне взуття також вийде на передній план, що виражається у тривимірних прикрасах, що розширюють силует. Ця взуттєва тенденція, що набирає обертів, поверне драму у взуття в 2024 році зі стилями, які відповідають лінії максималізму в дуже веселих образах. Ми говоримо про шандельєри з каменів (як на люстрах), об'ємні банти, стрічки і металеві смуги тканини.

Металеві акценти



Цього року металік був усюди на подіумі – від одягу, аксесуарів та макіяжу до взуття. Можна з упевненістю сказати, що суперблискуче взуття буде в моді в 2024 році: воно представлене в традиційних відтінках золота та срібла, а також люрексі й блискітках.



Чоботи з напуском



Ностальгічні тенденції продовжать набирати популярності в 2024 році, з упором на стилі Y2K і початку 2010-х років. Однак, на відміну від стилю бохо нульових зараз більше уваги приділяється черевикам, які повинні бути ширшими і вільнішими, а деякі дизайнери представляють версії, деталі яких можна від'єднувати і регулювати крій.

Балетки



Балеткор також набирає сили, а це означає, що наступного року ми можемо очікувати, що більше людей носитимуть балетки. Дизайнери сміливо експериментують із формами, матеріалами, вирізами та декором.

Шльопанці та сандалії



Слідом за відродженням біркенштоків йде оновлена версія шльопанців та сандалій. Декілька дизайнерів вирішили відправити моделей на подіум у шльопанцях, при цьому мінімалістичний стиль виявився найпопулярнішим.



Вирізи на пальцях ніг



Чи готові ви продемонструвати свій педикюр? Можливо, вам доведеться це зробити, якщо ви хочете бути в тренді у 2024 році. Взуття з відкритим носком виявляється у центрі уваги, оскільки дизайнери прагнуть покращити класичні моделі за допомогою зухвалих та нехарактерних вирізів. Тенденція торкнулася броги, чобіт та сабо, не кажучи вже про традиційні сандалі.

Закруглені носки



Човники на підборах можуть мати загострений ніс як свій фірмовий силует, але подіум сигналізує про зсув у бік більш округлих форм у передній частині. Від ботильйонів до балеток – чекайте, що майбутнє взуття визначатиметься більш академічним підходом.

Платформи



Хоча дизайни на платформі ніколи не виходили з моди, останнім часом їх затьмарило повернення плоских підошв у вуличний стиль. Схоже, що наступного року всі види взуття можуть отримати деяке піднесення, про що свідчать лофери, сандалії та черевики на платформі, які ми спостерігали на подіумах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні