На заході України затримали групу чоловіків

0
На заході України затримали групу чоловіків
Група чоловіків хотіла перетнути кордон України з Румунією, але їх план провалився. Ухилянти потрапили в об'єктив фотопастки, після чого їх затримали прикордонники.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Чоловіки рухалися в бік держкордону з Румунією. Проте на ділянці відділу "Порубне" потравили на об'єктив фотопастки. Група реагування відразу залучила безпілотний літальний апарат і затримала п'ятьох чоловіків, мешканців Чернівецької області у віці від 26 до 48 років.

До сусідньої Румунії порушникам не вистачило всього 150 метрів.

Під час подальшої роботи оперативних працівників Чернівецького прикордонного загону було виявлено, що затримані заплатили організаторам за допомогу у незаконному перетині державного кордону по 4 тисячі євро кожен.

Щодо затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення. Особи організаторів встановлені, щодо них до Національної поліції направлено повідомлення за ч. 3 ст. 332 КК України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні