Україні не можна проводити переговори з росією: у Зеленського назвали причину

1
Україні не можна проводити переговори з росією: у Зеленського назвали причину
Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, чому мирні переговори з Росією неможливі.

Про це пише ТСН.

"Ще раз про "мирні пропозиції РР навесні 2022-го". Пропоную все-таки користуватися логікою (іронія) та повторно оцінити відомі (незмінні) факти:

1. РФ масштабно заходить до іншої країни й масово вбиває громадян цієї країни. Мета – захоплення території, переформатування держави, пряма та опосередкована окупація.

2. На першому й наступних етапах переговорів (Білорусь/Туреччина) РФ ультимативно вимагає віддати їй уже окуповані території та юридично від них відмовитися, відмовитися від своєї суб'єктності (невступ до альянсів, відмова від культурної та інформаційної ідентичності), відмова від власної армії. Ці умови були незмінними. Де тут можна прочитати пропозицію "миру", а не безумовної капітуляції?

3. Після тактичних поразок у північних областях України та втечі з Київщини розкрилися масові факти геноцидних практик РФ та її справжніх намірів в Україні. Що остаточно унеможливило будь-які контакти з РФ".

"Висновок простий. Жодних реальних можливостей домовитися не було. Умови капітуляції РФ не змінювала. Україна категорично ніколи цих умов не приймала. Сьогодні РФ знову ж таки хоче знищити Україну, але шукає можливості виторгувати собі оперативну паузу, щоб закінчити мілітаризацію, розширити мобілізацію й на наступному етапі масштабувати бойові дії. Питання: навіщо періодично повертатися до неіснуючої теми й намагатися видати відомі капітулятивні вимоги Рф за щось нове, що абсолютно точно не могло привести до "миру"?" - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так ви ж зєбуїни були готові їх підписати! Не дарма отих зелених ''переговірників'' називають похоронною командою для України!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні