Військовий ЗСУ розповів, якою має бути мобілізація в Україні

0
Військовий ЗСУ розповів, якою має бути  мобілізація в Україні
У питанні набору військових до лав Сил оборони ставку треба робити не на мобілізацію.

Таку думку висловив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов в ефірі телеканалу Київ24.

"Мені здається, все ж ставку маємо робити не на мобілізацію, а на добровольців. На рекрутів, щоб люди йшли до бригади. Я бачу, як це відпрацювали хлопці з "Азову", з 3-ї штурмової, з "Кракена" в ГУР", – пояснив він.

За словами військового, рекрутинг в Україні працює, добровольці йдуть. Але він наголосив, що люди хочуть йти у "конкретну бригаду, в яку вони вірять, знають, як вона працює, і на відому посаду".

"Поганий дронщик – це не обовʼязково гарний піхотинець. Гарний технік, гарний водій танка – його теж треба брати саме на цю специфіку. У цьому напрямку зараз Міноборони і Генштаб працюють. Мені здається, досвід дуже вдалий. Я знаю багатьох людей, які не хочуть іти до ТЦК, але хочуть іти в конкретні бригади добровільно. Мені здається, так треба працювати", – резюмував Сазонов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні