Що не можна робити з грошима після заходу сонця

1
Що не можна робити з грошима після заходу сонця
Грошові прикмети і нині не втратили своєї актуальності та популярності. Сфера фінансів — одна з важливих галузей у житті будь-якої людини. Згідно з народними прикметами, до грошей потрібно ставитися дбайливо і не перекладати їх після заходу сонця.

Про це пише Радіо Трек.

Удача може відвернутися від людини, якщо вона постійно перераховуватиме свої фінанси ввечері, а також позичатиме або займатиме їх у цей час. Завдяки цим знанням можна уникнути грошових проблем і неприємностей.

Позичати

Згідно з популярною грошовою прикметою, передача грошей ввечері обіцяє великі фінансові втрати.

Наші предки вірили, якщо дати грошей в борг після заходу сонця, можна позбутися грошової удачі. Якщо ж, навпаки, взяти в борг гроші, то можна на довгий час залишитися в боргах.


Рахувати

Наші предки вважали, що краще рахувати гроші при денному світлі. Якщо робити це в темряві, то грошей найближчим часом ви бачити не будете.

Розраховуватись крупними купюрами

Віддавати крупні купюри після заходу сонця - до грошових збитків, вірили наші пращури. Тому великі покупки старались здійснювати у першій половині дня.

Давати милостиню

За жодних умов не можна віддавати гроші з дому після заходу сонця. Інакше можна накликати на себе бідність не на один рік. Взагалі краще не виносити гроші з будинку ввечері.

Залишати порожній гаманець

Згідно із прикметами, не можна, щоб гаманець залишався на ніч порожнім. Потрібно, щоб у ньому залишалась бодай найдрібніша монета. Інакше гроші у гаманці ніколи не будуть затримуватись і примножуватись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поляк готовий товаришувати дотихпір поки ти не живеш краще ніж він
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні