Військовий розповів, як весняна погода вплине на бої на фронті

0
Військовий розповів, як весняна погода вплине на бої на фронті
Навесні погода може змінити ситуацію на фронті. Зокрема, може сповільнитися рух важкої техніки. Цей час може піти на користь Силам оборони.

Про це в ефірі телемарафону розповів речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш, пише ТСН.

"З настанням весни можуть піднятися і ґрунтові води. Звичайно, що це призведе і до підтоплення окопів. Це дообладнання позицій на місцях. Цей час можна виграти й використати на нашу користь. Оскільки противнику досить складно певний час буде вести наступальні дії саме із застосуванням важкої техніки, танків, бойових броньованих машин тощо", - наголосив представник ЗСУ.

За словами Євлаша, виграний час українські війська можуть використати для дооблаштування своїх укріплень. Адже зараз Сили оборони перебувають у стратегічній обороні.

"Наша основна задача - це сточення потенціалу противника на всіх його напрямках. Саме цей час можна продуктивно та результативно використати на нашу користь", - розповів Євлаш.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні